Webáruház/weboldal készítése

Egyedi igényeknek megfelelően létrehozzuk a weboldalt/webáruházat, a Vásárló igényeihez igazodva. Kiválasztjuk a színt, akár a marketingszöveg megírásában is segítséget nyújtunk.

40 000Ft+ÁFA-tól

Webáruház/weboldal felújítása

Egy megfelelően, profin elkészített reszponzív weboldal akár többszörös bevételt is jelenthet. Ne habozzon, újítassa fel velünk weboldalát, ne veszítsen értékes vásárlókat, látogatókat, egy nehezen működő honlap miatt.

22500Ft+ÁFA

Karbantartás

Csomagajánlattól függően 3-6 hónapig ingyenesen karbantartjuk a megrendelt weboldalt/webshopot. Ebbe beletartozik a PHP frissítés, bővítmények naprakészen tartása, képek cseréje, bejegyzések módosítása. Az ingyenes hónapokat követően felárért vállaljuk a karbantartást.

7500Ft+ÁFA/hó-tól

Kereső optimalizálás

Érjen el előkelőbb helyet a keresőkben, jelenjen meg weboldala minél jobb helyen, ezzel elérve több kattintást.

GDPR Megfeleltetés

Az Európai Unió tagországaiban a weboldalaknak, webshopoknak szigorúan kell kezelni a látogatók, vásárlók adatait. Kerülje el a büntetéseket.

Logó készítése

Cégünk vállalja, hogy vállalkozásának logóját megalkotjuk, azt feltöltjük weboldalára. Az elképzeléstől függően mi árajánlatot adunk, segítünk a logó kitalálásában.

Slideshow készítése

Weboldal header részére slideshow-t készítünk, hogy a látogatók szemét az megragadja és az oldalon maradjanak. Egy kiválóan létrehozott diavetítés az oldalon 10-szerezheti a forgalmat.

Referenciák