üzemeltetés és karbantartás

Ez a szolgáltatásunk olyan feladatokat foglal magába, melyek feltétlenül szükséges egy WordPress weboldal működéséhez.

WordPress weboldal karbantartása

Egy hatékony WordPress oldal naprakészen tartásához folyamatos frissítésekre van szükség. Amennyiben az egyik frissítés nem kompatibilis egy másik bővítménnyel, nagy eséllyel előfordulhat hogy az oldal összeomlik, nem helyesen jelenik meg. 

Előfordulhat, hogy egy frissítés biztonsági szempontból fontos, esetlegesen egy hibát javít, mely következtében vírusok juthatnak be a rendszerbe. Óriási bevételkiesést jelenthet egy fertőző szoftver, mely lehetséges hogy csak a háttérben tevékenykedik és lassítja az oldalt.

Mi minden egyes frissítést ellenőrzünk, biztonsági mentéseket készítünk, a fájlokat tároljuk. Az oldalakat optimalizáljuk, hogy vírusok ne juthassanak be.

Amennyiben már bekövetkezett a baj és bejutott egy nem kívánatos harmadik szoftver a rendszerünkbe, segítünk azt megkeresni, kiírtani.

több éves tapasztalattal tartjuk karban az oldalad

Mi nem ,,csak egy ügyfél weboldala”-ként tekintünk honlapodra. Úgy kezeljük, mintha a sajátunk lenne. Több 100 weboldalt kezeltünk már, rengeteg mindennel találkoztunk, így nem lesz olyan hiba amit nem tudnánk javítani. 

Mit biztosítunk számodra?

-Folyamatos frissítések

-Sérült weboldal helyreállítása 12 órán belül

-Tartalmi korrekciók

-Weboldal elemzése

-Biztonsági mentések készítése, tárolása

-Websebesség javítása

-Egyéb javítások

Ajánlatkérés

Referenciáink

Legyél te is referenciánk. Büszkeségeinkért klikkelj a gombra!

Ajánlatkérés