WEbshop és webáruház

A jelenlegi felhasználói szokásokhoz mérten kialakítjuk a vállalkozásodhoz legjobban illő webáruház dizájnt. Ha minket bízol meg, kapsz egy 100% mobilbarát, gyors, letisztult weboldalt. Akár 80.000Ft-tól!

Milyen a jó webshop 2021-ben?

Rengeteg cég mentalitása, hogy elég, hogy a megrendelőnek tetszik a kész munka, ugyanis ez a legegyszerűbb, leggyorsabban kivitelezhető végeredmény. 

A mi nézeteink azt képviselik, hogy a legkönnyebben kezelhető, valamint kifejezetten látogató és vásárlóbarát honlapot készítsünk. Ezek nem jelentik azt, hogy az oldal vállalhatatlan lesz, viszont a célközönségnek, felhasználóknak készül az oldal és nem a megrendelőnek. 

Magyarországon ez a mentalitás a weboldal és webáruház készítő cégek között egyedülálló!

Ha röviden össze szeretnénk foglalni, hogy milyen is a jó webshop, akkor azt mondjuk, hogy könnyen kezelhető és a felhasználó vásárolni akar azonnal.

Mit tartalmaz az ár?

Árajánlatunkban részletesen leírjuk, hogy mit, miért és mennyiért tudunk szolgáltatni neked. Minden problémát leveszünk a válladról, így nem kell foglalkoznod, sem a domainfoglalással, sem a megfelelő tárhelyszolgáltató kiválasztásával. 

Minden honlapunkat optimalizáljuk egyéb eszközökre, különböző felbontásokon tökéletesen fog megjelenni az oldal. 1 év teljes működési garanciát vállalunk, valamint 1 hónap ingyenes karbantartást. 

Ügyfeleidet könnyen el tudod érni, segítünk az alapvető marketing funkciókat beállítani az oldalon. Keresőoptimalizálást végzünk az oldalon, így előrébb fogsz kerülni a Google találati listájában. Szolgáltatunk számodra egyedi céges e-mail címet, valamint egy könnyen kezelhető felületet, ahol láthatod megrendeléseidet.

Rövid határidőt vállalunk minden honlapra, alacsony árral.

Válaszd SOS WEBSHOP szolgáltatásunkat, 24 óra alatt elkészülhet weboldalad!

Ajánlatkérés

Referenciáink

Legyél te is referenciánk. Büszkeségeinkért klikkelj a gombra!

Ajánlatkérés