Weboldal

A jelenlegi felhasználói szokásokhoz mérten kialakítjuk a vállalkozásodhoz legjobban illő weboldal dizájnt. Ha minket bízol meg, kapsz egy 100% mobilbarát, gyors, letisztult honlapot. Akár 60.000Ft-tól!

Milyen a jó weboldal 2021-ben?

Rengeteg cég mentalitása, hogy elég, hogy a megrendelőnek tetszik a kész munka, ugyanis ez a legegyszerűbb, leggyorsabban kivitelezhető végeredmény. 

A mi nézeteink azt képviselik, hogy a legkönnyebben kezelhető, valamint kifejezetten látogató és felhasználóbarát honlapot készítsünk. Ezek nem jelentik azt, hogy az oldal vállalhatatlan lesz, viszont a célközönségnek, felhasználóknak készül az oldal és nem a megrendelőnek. 

Magyarországon ez a mentalitás a weboldal és webáruház készítő cégek között egyedülálló!

Ha röviden össze szeretnénk foglalni, hogy milyen is a jó webshop, akkor azt mondjuk, hogy könnyen kezelhető és a felhasználó vásárolni akar azonnal.

Mit tartalmaz az ár?

Árajánlatunkban részletesen leírjuk, hogy mit, miért és mennyiért tudunk szolgáltatni neked. Minden problémát leveszünk a válladról, így nem kell foglalkoznod, sem a domainfoglalással, sem a megfelelő tárhelyszolgáltató kiválasztásával. 

Minden honlapunkat optimalizáljuk egyéb eszközökre, különböző felbontásokon tökéletesen fog megjelenni az oldal. 1 év teljes működési garanciát vállalunk, valamint 1 hónap ingyenes karbantartást. 

Ügyfeleidet könnyen el tudod érni, segítünk az alapvető marketing funkciókat beállítani az oldalon. Keresőoptimalizálást végzünk az oldalon, így előrébb fogsz kerülni a Google találati listájában. Szolgáltatunk számodra egyedi céges e-mail címet, valamint egy könnyen kezelhető felületet, ahol láthatod megrendeléseidet.

Rövid határidőt vállalunk minden honlapra, alacsony árral.

Válaszd SOS WEBOLDAL szolgáltatásunkat, 24 óra alatt elkészülhet weboldalad!

Ajánlatkérés